Over ons

Schilderwerken J. de Jong

Wij zijn in 2000 in Beek en Donk als eenmanszaak gestart en inmiddels uitgegroeid naar een klein gemotiveerd team van vaste medewerkers met ruime ervaring in alle aspecten van het schildersvak. Onze ervaring hebben wij opgedaan bij zowel bestaande bouw als nieuwbouw, moderne panden en monumentale panden. Wij richten ons vooral op de particuliere sector, maar verrichten ook onderhoud in de zakelijke sector.
Ons werkgebied is met name Helmond, Gemert, Laarbeek, Nuenen en Eindhoven maar wij zijn in het hele land inzetbaar.

Vaste prijsafspraken

In een duidelijke overzichtelijke offerte worden alle aspecten van uw opdracht vastgelegd en maken we met u een vaste prijsafspraak. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u later niet voor verrassingen te staan.

Een vast aanspreekpunt

Bij Schilderwerken J. de Jong heeft u altijd één vast aanspreekpunt. Hij is altijd op de hoogte van de voortgang van uw opdracht. Met al uw vragen kunt u bij hem terecht.

Klein team van vakmensen

Met het vaste kleine team van vakmensen kunt u altijd rekenen op dezelfde hoogwaardige kwaliteit van de werkzaamheden.

Deskundig advies

Schilderwerken J. de Jong geeft u een gedegen advies en informeert u graag over de diverse mogelijkheden voor uw woning voor zowel binnen als buiten. Samen met u bekijken wij op locatie uw wensen en adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden met betrekking tot materialen, kosten en planning.

Goede service

Het team van Schilderwerken J. de Jong werkt professioneel, snel en levert de werkzaamheden verzorgd op. Tijdens het werk zullen meubels, vloeren, kozijnen en ramen zodanig worden afgedekt dat deze niet kunnen beschadigen. Na de afronding van de werkzaamheden wordt alles ook weer door ons opgeruimd.

Garantie

Wanneer wij bij u werkzaamheden mogen verrichten kunt u standaard rekenen op een ruime garantieperiode. Wij werken met hoogwaardige verf en materialen waardoor wij u deze ruime garantieperiode kunnen bieden. Deze wordt vermeld op uw offerte zodat daar altijd op terug kunt vallen mocht dit nodig zijn.

waaromdejong